Feel the Music 2

Organisatie:

Dit evenement wordt van harte aanbevolen door een commissie bestaande uit:

Hr. P.A.C.M. van der Velden, Burgemeester van Breda.

Hr. R.H.M. Scheffer, plaatsvervangend gouverneur van de Koninklijke Militaire Academie.

Mw. Marlice Dreessen, directrice van de VVV in Breda.

Mijn naam is Jan van den Brandt en ik ben zowel initiatiefnemer als dirigent van dit Promsconcert "Feel the Music". De ambitie om beroepsmatig als musicus en arrangeur werkzaam te zijn kwam in een stroomversnelling sinds mijn HaFa directiestudie aan de Bourdon Hogeschool te Bilthoven. In juni 2009 ben ik afgestudeerd bij Gerrit Fokkema als Bachelor of Music in het vak orkestdirectie.

Momenteel ben ik als dirigent verbonden aan de verenigingen:

Fidelis Breda, TOG Engelen en St. Caecilia Bavel. Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan bij Harmonie Cecilia Princenhage, Harmonie Volksvlijt & Volksvermaak Waspik en Harmonie TOG Berlicum.

Een aantal van mijn arrangementen is door muziekuitgeverij Bronsheim uitgebracht. Tijdens de repetities probeer ik door mijn enthousiasme de muzikanten te ondersteunen tot een maximale prestatie.

Daniëlle von Stockhausen is geboren op 21-05-1971 en groeit op in Noord-Brabant.

Ze komt uit een zeer muzikale familie waarvan bijna iedereen wel iets met muziek te maken heeft of er zijn beroep van heeft gemaakt.

Met haar 15e zingt ze in haar eerste bandje en treedt ze al regelmatig op.

Na 6 jaar kiest ze toch voor een carrière als danseres en gaat ze professioneel aan de slag bij Dancetrax, de dansgroep die destijds vast voor de Arjan van Dijk groep werkte.

Naast de optredens met de band heeft ze zicht enorm ontwikkeld op zanggebied en werkt ze free-lance als allround zangeres en heeft al aan vele grote en kleine producties meegewerkt.

Hoogtepunt van haar carrière is tot nu toe is haar eigen theatershow “she’s all that” waarmee ze in oktober 2007 in het theater stond.


"Angela, wil jij even wat over jezelf vertellen om jezelf te introduceren?", vroeg Johan de Koning laatst aan mij. Zo’n introductie is nodig van twee kanten, want hoewel ik al een aantal maandagavonden in De Poelewei aanwezig ben om te repeteren, ken ik bij lange na nog niet alle mensen! De meeste zangers heb ik nu al wel ontmoet, aangezien ik ze, mocht dat nodig zijn, help met hun zangtechniek en interpretatie. Leuke ontmoetingen met enthousiaste vocalisten die het beste uit zichzelf willen halen. Als zangdocent mag ik daar mijn steentje aan bijdragen. Op dezelfde maandagavonden begeleid ik de backing vocals met het repeteren van hun partijen. Da’s een leuke taak, want de ‘backings’ zijn gewoon heel goed! Mijn werkzame dagen zien er zo’n beetje hetzelfde uit als de maandag-avonden nu bij Feel the Music: Ik geef zangles en begeleid (semi-) professionele vocalisten. Het werk wat ik als zangeres doe is zeer gevarieerd, van jazz met mijn trio tot een sinterklaas-theatervoorstelling voor kleine kinderen. De komende drie jaar ga ik een masteropleiding zang volgen aan het CVT-institute te Kopenhagen, een prestigieuze opleiding waar ik erg veel zin in heb! Ik vind het erg leuk om mee te mogen werken aan een project als "Feel the Music".

Ik ben Wim Verleijsdonk (52 j.), zoon van Dre en jarenlang, als bugellist, lid geweest van St.Fidelis. Ik ben al ruim 25 jaar getrouwd met Lian en heb 3 kinderen, Kevin, Mandy en Susan. Muziek neemt bij mij een hele belangrijke plaats in. Actief speel ik nog steeds als gitarist, toetsenist bij diverse bands en projecten. Daarbij hou ik me ook bezig met het coachen van jeugd(bands) middels workshops en het schrijven van arrangementen. Na zo’n lange tijd weggeweest te zijn is het wel weer leuk om te zien hoe het er nu zo aan toe gaat bij de fanfare. Veel nieuwe gezichten maar gelukkig ook nog wat oude bekenden. Het project "Feel the Music" is voor mij geen nieuw concept, maar gebleken is, dat een dergelijk project toch ontzettend aanspreekt bij zowel deelnemers als publiek.


Combo:

Jeroen van Mourik - Drums:

Ik ben nu 23 jaar en geboren en getogen in het mooie Dorst. Op een leeftijd van 9 jaar ben ik begonnen met het volgen van slagwerklessen als lid van fanfare Sint Joris. Naast mijn studie aan de TU in Eindhoven ben ik daar slagwerker, maar ook ben ik, met trots en veel plezier, inmiddels 3 jaar lid van van de slagwerkgroep van muziekvereniging Fidelis.


Ilo Johannis - Lead-gitaar:

Ik speel vanaf mijn 9e à 10e jaar gitaar, sta al vanaf mijn 14e jaar op het podium en ben er sindsdien ook niet meer vanaf gekomen. Ik ben alleen nog maar hele dagen met muziek bezig, hetzij met spelen danwel het produceren ervan. Ik ben tot de conclusie gekomen dat, gewoon muziek maken en het beleven ervan, het allerbelangrijkste is voor mij. Ik ben momenteel bezig met de jeugd ervan bewust te maken wat het beleven van muziek maken is, daarnaast speel ik nog met een band waarvan de opbrengst voor goede doelen is.

Ellen Vermeulen-van Bergen - Piano:

Naast mijn gezin, familie, vrienden, sport en vakantie is pianospelen een grote passie van me. Van jongs af aan, heb ik dit vanuit thuis mee mogen krijgen. Zo ook kan ik het mijn kinderen weer meegeven en ook zij doen dat met veel plezier. De een gitaar, de andere slagwerk, dus thuis gaat geregeld het dak eraf. Het is vooral erg leuk en gezellig om met andere mensen te musiceren en het tot een mooi resultaat te brengen. De muzikale sfeer in het combo en met alle andere deelnemers zit er goed in, dus dat zal ook dit jaar weer zeker tot uiting komen. Lets FEEL THE MUSIC!!!

Sanul Wilmer - Basgitaar:

Ik ben 25 jaar en een collega van Jan van den Brandt. Al sinds mijn twaalfde heb ik in een band gespeeld en altijd veel plezier beleefd aan muziek en het maken ervan. Ondanks dat die band niet meer bestaat is muziek nog steeds mijn grote passie. Feel the Music is voor mij een nieuwe mogelijkheid om lekker muziek te maken met andere mensen en daar gewoon weer eens "ouderwets" van te genieten!


Zanggroep Catalpa:

Wij zijn de dames van zanggroep Catalpa. Zanggroep Catalpa bestaat nu al weer 25 jaar. In de loop der jaren is er veel veranderd in ons repertoire, momenteel zingen we diverse nummers van musical tot pop. De meeste nummers zingen we vierstemmig. Peter Claessens is onze dirigent én onze steun en toeverlaat. Hij arrangeert de meeste nummers zodat ze geschikt worden om door ons gezongen te worden. Dit wordt onze tweede keer dat we deel mogen nemen aan "Feel the Music". In 2009 hebben we er echt van genoten en we hopen dat het nu weer een geweldig spektakel zal worden! Wij hebben er zin in! Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken: www.koorcatalpa.nl.

Dansgroep Jump:

Al ruim 10 jaar is Dansstudio Jump een gezellige, enthousiaste en vernieuwende dansstudio in Breda en omstreken en staat onder leiding van Sandra Strijbos.

We geven onze gevarieerde lessen op 7 verschillende locaties met een team van zeer vakbekwame en gediplomeerde docenten. Dankzij ons enthousiaste en uitsluitend gediplomeerde docententeam kunnen wij inmiddels alle dansstijlen aanbieden, van Klassiek/Jazz, tot Musical Klas tot Streetdance, Kidsswing, Streetkids, Jump Total Body, Hip hop Flo'ography/Breakdance, Modern/Jazz, Zumba, Spitzen en veel verschillende Workshop-lessen met steeds weer andere dansvormen, zodat de dansers die we opleiden zo breed mogelijk geschoold kunnen worden . 

Op onze site vind je informatie over alle verschillende dansvormen die we aanbieden voor jong en oud. Elk jaar staan we met eigen voorstellingen van Dansstudio Jump in het Chasse Theater in Breda en we zijn met onze demo en showteams altijd te zien op diverse evenementen!

Programma:

Arrangementen: Klik op logo

Deelnemende muzikanten:

Sopraansax:


Marie-Louise Colin

Mariel Schonenberg

Alt Sax:


Bart van den Brandt

Emily van Ham

Caroline Lanting

Bram Renzen

Martien van Oers

Tenorsax:


Yoeri Baas

Marc Brouwers

Jan van de Kerkhof

Els van der Vondervoort

Baritonsax:


Ingrid van de Langenberg

Elvira van Rijthoven

Bugel:


Wilko Aertse

Czesiu Helinski

Cees de Hoon

Bas Jansen

Esther de Klerk

Jeroen Nous

Kirsten Oudmaijer

Niels Vries

Rosaline Zeeman

Trompet:


Wilco Colin

Richard Dreumel

Jurgen Graumans

Martijn Heintges

Claudia de Hoon

Liejan van Horen

Jeroen Jongeneelen

Jeroen Luijcks

Rob Maulany

Trombone:


Koen Alewijnse

Kees Koijen

Mathijs Lippens

Jasmijn Maes

Jozef Puls


Hoorn:


Elly-Ann van Alphen

Dagmar D'hondt

Robin van Nijnatten

Joost Rutten

Bariton:


Henk van den Berg

Conny de Hoon

Jan Hop

Jan van Horen

Bastuba:


Wester de Been

Martin Jongeneelen

Piet Joosen

Reginald van Rijthoven

Percussie:


Björn Colin

Celina de Hoon

Hans van Horen

Bjorn Malfait


Solisten:

Alexandra van Riel

Ik ben Alexandra van Riel, 18 jaar en woon in Terheijden. Ik zit nu in het eerste jaar voor de opleiding leraar basisonderwijs aan Avans Breda. Toen ik pas net kon praten was ik al aan het zingen en deze liefde is nooit weggegaan. Ik geniet enorm als ik lekker achter mijn piano mezelf kan begeleiden. Sinds kort heb ik piano/zangles van Bas van Rijckevorsel en leer ik enorm veel bij. Zo word ik steeds vrijer en het improviseren en eigen maken van een nummer vind ik echt heerlijk Ik treed zo veel mogelijk op, is het niet solo dan wel met mijn meidenrockbandje Lucid Dream. Ik heb ook meegedaan met de vorige Feel The Music, waar ik het onwijs naar mijn zin heb gehad. Ik heb er ontzettend veel geleerd en ook veel leuke mensen leren kennen. Zo is Ilo Johannis de oprichter van de band waarin ik zing en coached ons. Ik heb er weer ontzettend veel zin in!


Angela Meessen

Hallo. Ik ben 26 jaar en kom uit Wagenberg. Ik ben de zangeres van de Classic rock band PRIME en zing jazz in Swing and Jazzband "Jazzkefet". Ook geef ik solo-optredens bij feestavonden, huwelijksmissen, verzorgingstehuizen etc. Ook treed ik geregeld op als gastzangeres bij overige muziekgezelschappen. Naast zingen speel ik dwarsfluit, piano en gitaar. Met behulp van mijn gitaar schrijf ik eigen nummers. In de nabije toekomst wil ik ook meer aandacht geven aan het arrangeren van mijn eigen repertoire. In het dagelijks leven werk ik als Verpleegkundige in het Amphia ziekenhuis Breda. Ik ben daar net op de IC begonnen met de opleiding voor IC verpleegkundige. Verder heb ik nog 2 paarden waar ik mijn overige vrije tijd aan besteed om eens lekker uit te waaien. Muziek heeft altijd een belangrijke plaats in mijn leven gehad. Van optredens kan ik erg genieten. Ik vind het heerlijk om mensen te kunnen amuseren. Er is niets mooier dan een dansende menigte die tijdens mijn optreden uit z'n dak gaat. Of mensen die aandachtig kunnen genieten van een mooie ballad. Maar zeker ook geniet ik van die lach en traan tijdens een love-song bij b.v. een bruiloft of een optreden voor oudere mensen. Ik ben blij dat ik door iets te doen wat ik leuk vind andere mensen kan amuseren.

Anniek Pollkläsener

Hallo allemaal! Hierbij wil ik me graag aan jullie voorstellen. Ik ben Anniek Pollkläsener, woon in Bavel en volg op dit moment een havo-opleiding op het Onze Lieve Vrouwenlyceum in Breda. Daarnaast stop ik veel tijd in mijn grootste hobby: Muziek maken! Van kleins af aan speel ik blokfluit en sinds enige tijd volg ik ook pianolessen. Maar mijn grootste passie is en blijft zingen! Iedere week ben ik in Tilburg te vinden om zangles te volgen. Naast dat ik mijn stem op solistisch gebied zoveel mogelijk probeer te ontwikkelen vind ik het ook enorm leuk om in een groep te zingen. Dit doe ik elke maandagavond in Bavel bij het koor Pop4you! Ondanks mijn jonge leeftijd ben ik als dirigente verbonden aan het kinder- en tienerkoor Kikoba uit Bavel. Hier geef ik zangles aan 3 verschillende leeftijdsgroepen die samen uit ongeveer 40 kinderen bestaan. Dit is voor mij een enorm leuke en leerzame ervaring! In 2008 heb ik meegedaan aan de 3de editie van Bavel izz Music. Dit heb ik ervaren als een enorm gezellige tijd en dit is dan ook de reden dat ik me heb ingeschreven voor ‘Feel the Music’. Ik heb enorm veel zin om opnieuw met veel mensen gezamenlijk iets moois neer te zetten en kijk dan ook al erg uit naar de repetities en uitvoeringen!

Aranka van Dorst

Hoi! Ik ben Aranka, 20 jaar en ik zit op kamers in Tilburg. Daarnaast ben ik nog regelmatig in Breda te vinden. Ik ben tweedejaars Docent Muziek aan het conservatorium in Tilburg en mijn musiceervak is blokfluit. Daarnaast heb ik een aantal verplichte instrumenten zoals bijvoorbeeld zang, piano en gitaar. Ik speel ongeveer 6 jaar piano en 14 jaar blokfluit. Verder zit ik al jaren in blokfluitensemble 'Fortezza' olv Jan Vos, wat bestaat uit blokfluitisten van De Nieuwe Veste in Breda. Ook heb ik heel wat jaartjes doorgebracht in het Stedelijk Jeugdkoor Breda olv Geert van den Dungen, daar kreeg ik onder andere de mogelijkheid om zo'n 6 jaar de Matthaus Passion mee te zingen. Tevens heb ik een jaar klassieke zang gevolgd bij Lucie Hillen, waar ik ook af en toe wat musicalnummers zong. Hierna ben ik me meer gaan richten op lichte muziek. Elk jaar maken we met mijn opleiding een musical die we helemaal zelf organiseren; zodra deze af is gaan we een week lang touren langs theaters en middelbare scholen om deze voorstelling aan de scholen te laten zien. Afgelopen jaar was dat de musical 'Hercules', en dit jaar de musical 'Fame', waar ik naast een aantal productietaken, dus ook een rol in had. Begin oktober in 2010 heb ik ook als solist meegewerkt aan een themaconcert van TOG Engelen. Op 15 november 2010 stond ik met mijn klas in de grote zaal van het Chassé Theater in Breda. Ik had een arrangement geschreven van 'Go Like Elijah' en dit hebben we in samenwerking met onder andere Cor Bakker voor een uitverkochte zaal gezongen. Dat was me toch wel een ervaring! Naast al deze bezigheden werk ik in de horeca van het Chassé Theater. In de zomervakantie werk ik als animatiemedewerker op een camping in Nederland. Ik vind het erg leuk af en toe eens een optreden doen, en liet deze kans dan ook niet voorbij gaan. Ik heb er enorm veel zin in en ben benieuwd naar het eindresultaat!

Arjan van Halteren

Ik ben 30 jaar en woon in Breda

Ik ben leerkracht in het voortgezet speciaal onderwijs en ben altijd al met muziek bezig geweest, speel al lange tijd gitaar, o.a. bij verschillende koren en neem regelmatig deel aan projecten.

In het verleden heb ik ook in bandjes gespeeld.

Af en toe gaat het kriebelen en krijg ik zin om i.p.v. de gitaar de microfoon in de hand te nemen.

Arjan Wijngaards

Ik ben 43 jaar en woon in Bavel en zingen doe ik hoofdzakelijk voor de lol. Meedoen aan "feel the music" is voor mij een leuke uitdaging. Ik hoop een gezellige tijd te hebben en met z'n allen het dak er af te spelen.

Babette Sonderman

Ik ben Babette, 28 jaar en woon in Rijen. Als klein meisje vertelde ik mijn ouders dat ik in een koor wilde zingen en zo kwam ik terecht bij het kinderkoor van de muziekschool. Tot mijn 21e jaar heb ik altijd in moderne koren gezongen. Daarnaast heb ik een tijdje zangles gehad op de muziekschool. Na die tijd heb ik besloten dat solozang me toch meer ligt en ben ik me daar op gaan richten. Musicals vond ik altijd al geweldig en ik heb dan ook een aantal keer meegedaan in diverse musicals. Sinds 2010 ben ik afgestudeerd als logopediste. Deze opleiding sluit perfect aan bij mijn interesse in de stem en zang. Mijn andere hobby's zijn flamencodansen en paardrijden. Daarnaast ben ik sinds oktober 2010 de trotse moeder van een prachtige dochter. Ik hoop dat zij later net zo van zingen en muziek zal genieten als haar moeder doet bij Feel the Music!

Bart Verheij

Ik ben Bart Verheij. Geboren in waalwijk en ben 38 jaar. Ik woon nu in venlo en ben vader van 5 kinderen. Ik ben sinds mijn 16de actief bezig met muziek. Ik heb in verschillende bandjes gezeten en nu zing ik in een gospelkoor en ben bezig met een solo cd. mijn grootste muziek idool is nog steeds Elvis Presley en gospelmuziek.

Bianca Wijngaards

Mijn naam is Bianca Wijngaards, 32 jaar jong en mama van Pien en Teun. In het dagelijks leven werk ik op een buitenschoolse opvang. Muziek is altijd al heel belangrijk geweest voor mij. Vanaf de basisschool heb ik in diverse koren gezongen en aan verschillende projecten meegedaan. Ook heb ik jaren klarinet gespeeld. Hier ben ik mee gestopt, omdat ik toch meer met zingen wilde doen. Ik heb nu zo’n 1,5 jaar zanglessen en zing als backing-vocal in een hele gezellige band. Omdat ik me steeds meer ga richten op solozang is het natuurlijk erg leuk om weer met Feel the Music mee te mogen doen. Ik heb er zin in!

Carin Bock

Hallo, ik ben Carin Bock en heb met heel veel plezier ook aan de vorige editie van Feel The Music deelgenomen. Vanzelfsprekend ben ik daarom ook nu weer van de partij. Zingen is echt mijn hobby. Ik zit op twee koren en zing ook als backing vocal bij de band Kju. We gaan er weer een gezellig feest van maken.

Hans Linssen

Mijn naam is Hans Linssen.

In Den Haag stond mijn wieg en mijn zangtalent heb ik te danken aan mijn vader. Bij hem in het koor ben ik begonnen met zingen bij ‘de bassen’. Menig jaar heb ik met plezier daar gezongen. In 1990 ben ik naar Breda verhuisd. Ik ben hier getrouwd en heb twee dochters. In Breda kwam ik al snel bij het Baronie Operettekoor terecht. Samen met het operettekoor uit Oosterhout zijn er diverse uitvoeringen op de planken gezet. Ik heb hier ook wat kleine rolletjes gespeeld. Ik werk als activiteitenbegeleider bij Zorgcentrum Oranjehaeve locatie Lucia in Princehage. Daar ben ik op een gegeven moment begonnen met het zingen van Oudhollandse liedjes die per microfoon door de grote zaal heen klinken. Dit verzorg ik nu zo’n 8 jaar lang en met een uitgebreid repertoire. Momenteel zing ik ook bij Ouders en vriendenkoor ‘Con Anima’. We verzorgen zo’n 5 optredens per jaar waaronder het meedoen van een korendag waar verschillende koren van Vrije Scholen bijeenkomen en voor elkaar zingen. Tevens heb ik zangles gevolgd bij Renze Verwerda. Drie jaar geleden ben ik begonnen met een basisopleiding tot contactclown bij Roelant de Vletter en Madeleine Wulff. Met goed gevolg ook de specialiteit ‘Clownen voor dementerenden en stervenden’ gedaan. Sinds 4 jaar clown ik iedere woensdagochtend in het verpleeghuis waar ik werk.

Jasmijn Maes en Conny de Hoon

Hallo, wij zijn Jasmijn en Conny en zijn al jaren trouwe leden van Muziekvereniging Fidelis. Jasmijn blaast trombone en Conny euphonium. Wij vinden het leuk om ook als zangeressen mee te werken aan Feel the Music met een ....medley.

Jeffry Kools

Ik ben 43 jaar oud. Ik ben van beroep uitvoerder in de wegenbouw. Ik voetbal vanaf mijn 6 jaar en doe dat nog steeds actief, verder tennis, fitnness, en spin ik. Ik ben met zingen echt begonnen na de eerste Bavel Izz Music 3 jaar geleden. Sindien zing ik wel eens op feestjes en partijen,en doe mee in diverse Thema shows in de regio, waar ik ook in zing. verder ben ik getrouwd en heb 2 zoons in de leeftijd 10 en 13 jaar, en woonachtig in Bavel.

Linda Rennen

Ik ben Linda Rennen, ben 23 jaar en heb de opleiding Pedagogiek gedaan. Al enkele jaren ben ik bezig met zingen. Verder heb ik regelmatig solo opgetreden in de Nobelaer, wanneer de muziekschool een voorstelling hield. Ook deed ik mee aan musicals op de middelbare school en heb ik daar ook mijn muziekexamen gedaan. Een stiekeme droom is om ooit in een echte musical te staan maar aangezien ik helemaal niets in die richting doe is dat nog ver weg. Ondertussen vind ik het al een hele eer om hier aan mee te mogen doen. Wat een spektakel!

Marc Franken

Hallo ik ben 41 jaar en woon in Prinsenbeek. Ben op mijn 15e een amusementsband gestart en vanaf mijn 16de daarmee zo’n 10 jaar actiefgeweest en op verschillende podia gestaan. Daarna in verschillende bandjes gezongen met uiteenlopende stijlen pop,jaren 70/80, country etc. Na dit alles ben ik met orkestbanden gaan zingen eerst als duo,met de toetsenist van mijn eerste band. Toen nog een tijdje solo met background easy listening genre. Ben inmiddels gestopt met optreden om meer tijd te krijgen voor mijn andere passie (modellen) fotografie, maar ben niet gestopt met zingen. Leuke projecten en/of optredens zoals “feel the Music” werk ik nog graag aan mee. FTM 1ste editie was geweldig FTM 2de editie word waanzinnig!, groetjes Marc


Mirjam Sengers

Sinds mijn 23e werk ik als zangeres/actrice. Tussendoor heb ik de opleiding Muziektheater aan het Conservatorium in Tilburg gevolgd. Bijna al mijn klasgenoten gingen werken in grote musicalproducties, maar ik koos ervoor om freelance te blijven werken voor verschillende entertainmentbureaus. Zo kon ik mijn werk goed combineren met twee kleine kinderen en heb ik aan heel uiteenlopende, fantastische projecten meegewerkt, in binnen- en buitenland. Mijn repertoire bestaat voornamelijk uit evergreens, kleinkunst, musical en jazz. Heel vaak werk ik solo, daarom vind ik super leuk om met al die zangers en muzikanten mee te werken aan een dergelijk groots opgezet spektakel als Feel The Music. Ik heb er zin in.

Renee Lips

Hoi iedereen!

Ik ben Renée Lips, 17 jaar en woon in Bavel. Zolang als ik weet zing ik al. Op school ben ik daar vooral veel mee bezig. Ik zit op een theaterschool in Tilburg en krijg daar zang, dans en spel lessen. Voor school ben ik heel veel bezig en heb dus in mijn vrije tijd niet echt veel hobby's meer over. In mijn vrije tijd ben ik daarom ook veel bezig met school om te oefenen voor zang dans, en theater. Drie jaar geleden heb ik mee gedaan aan Bavel Izz Music en dat vond ik een toffe ervaring. Nu meedoen aan Feel The Music. Mooie nieuwe ervaring erbij en natuurlijk heel veel gezelligheid. Ik heb er zin in!!!

Rob van den Biggelaar Banjo-zangleraar

Een gedreven bevoegd zangdocent, geboren en getogen in Breda. Van kleins af aan vormt muziek maken een rode draad in mijn leven. Het was daarom ook voorbestemd om daar iets mee te gaan doen. Sinds m'n jeugd speel ik gitaar en heb door de jaren heen meerdere instrumenten leren bespelen oa; de bluesharp, hobo, percussie, drums, banjo en mandoline. Vanaf mijn 17e begon mijn muzikale carriere als zanger en heb sinsdien diverse cursusssen gevolgd oa aan de Academy of Contemporary Music in Londen (Engeland) en de Fontys Rockacademie in Tilburg. In juni 2010 ben ik geslaagd als Bachelor of Music aan het conservatorium, met als hoofdvak zang en bijvak piano. Op de vrijdag en de dinsdagavond heb ik een eigen muziekpraktijk in Strijbeek waarin ik voornamelijk zanglessen en/of vocal workshops geef aan individuen en kleine groepen. Daarnaast geef ik ook muziektheorielessen aan beginners en gevorderden en op aanvraag gitaarlessen. Deze praktijk is zich aan het uitbreiden naar de omliggende dorpen. Per september 2010 ben ik dirigent van een jongeren popkoor genaamd Pop4You. Daarnaast werk ik sinds oktober 2010 ook voor het Centrum voor de Kunsten in Roosendaal als zangdocent.


Yolanda Martin

Mijn naam is Yolanda Martin, 35 jaar en woonachtig in Breda. Muziek is een grote hobby van mij en dat doe ik dan ook graag alsook het bezoeken van een concert of voorstelling. Verder houd ik me bezig met mijn werk op een buitenschoolse opvang in Breda, lekker sporten, reizen naar vooral Zuid-Spanje (waar ik ook vandaag kom) en mijn zoontje, Raúl die nu 1, 5 jaar is en die me ook lekker bezig houdt! Twee jaar geleden had ik ook de eer om mee te doen aan Feel the Music 1 en dat vond ik helemaal gaaf! Voor mij was dat ook mijn eerste grote optreden! Dus extra speciaal…. Laten we het in april weer dunnetjes overdoen. Ik heb er zin in!

Succesvol "Simply the Best' op 10 oktober afgesloten!